Купи!

ТВ Комода Луксор бела

5,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 35cm
  • Висина: 50cm
  • Должина: 180cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 180 × 35 × 50 cm