Купи!

Сет Кватро

5,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 35cm
  • Висина: 55 cm
  • Должина: 160cm
Категории ,

Детали за нарачката

Димензии 160 × 35 × 55 cm