Купи!

Комода за на ѕид Нимбус

3,490 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 30cm
  • Висина: 30cm
  • Должина: 135cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 135 × 30 × 30 cm