Купи!

Клуб Маса Богота

2,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 50cm
  • Висина:50cm
  • Должина: 90cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 90 × 50 × 50 cm