Купи!

Клуб Маса Коузи

Original price was: 4,190 ден.Current price is: 2,990 ден.

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 46cm
  • Висина: 43cm
  • Должина: 93cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 93 × 46 × 43 cm