Купи!

Клуб маса Загора

2,390 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Должина: 93.4cm
  • Висина: 45cm
  • Ширина: 50cm

Категорија

Детали за нарачката

Димензии 93.4 × 50 × 45 cm