Купи!

Клуб Маса Дитас

3,990 ден

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

  • Димензии: 
  • Длабочина: 45cm
  • Висина: 43cm
  • Должина: 100cm
Категорија

Детали за нарачката

Димензии 100 × 45 × 43 cm